Kohti pääsiäisen valoa- iltamusiikki Kanta-Loimaan kirkossa huilulla, uruilla ja laulaen. Kolehti Ukrainan hyväksi Kylväjän kautta.)

Kanta-Loimaan kirkko

Kohti pääsiäisen valoa- iltamusiikki Kanta-Loimaan kirkossa palmusunnuntain iltana klo 17.
Musiikkia huilulla, uruilla sekä laulaen. Yhdessäkin lauletaan.
Tervetuloa ! Kolehti Ukrainan hyväksi. Vapaa pääsy.

Palmusunnuntain iltana Kanta-Loimaan kirkossa kuullaan huilun ja urkujen ja laulunkin säveliä. Ohjelmassa levollista klassista musiikkia ja tuttuja hengellisiä lauluja.
Kuullaan myös Ukrainan kansallishymni huilulla ja uruilla soitettuna. Yhdessäkin lauletaan tuttuja rakkaita virsiä.

Hiljainen viikko, Jeesuksen kärsimysviikko alkaa, mutta silti olemme jo pääsiäisen toivossa, kuljemme ristin kautta kohti pääsiäisen valoa.
Soittamassa ja laulamassa ovat Marita Koivunen-Sätilä ja Marjukka Lehtola.
Vapaaehtoinen lahja kolehtiin Ukrainan auttamiseksi lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
Vapaa pääsy.
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö