LOIMAAN SEURAKUNTA VARAUTUU KORONAVIRUSPANDEMIAAN

13.3.2020 11.23

Jumalanpalvelukset Kanta- Loimaalla ja Alastarolla toimitetaan sanapalveluksina, kirkkokahveja ei ole. Näihinkään jumalanpalveluksiin osallistumista emme suosittele, jos kuulut ns. riskiryhmiin tai tunnet olosi yhtään kipeäksi.

Torstain 12.3. Loimaan Lehdessä ilmoitetuista tilaisuuksista perutaan seuraavat:

Su 15.3. klo 14 Kojonkulman kinkerit Eskolassa.– Klo 15 Naisten iltapäivä Mellilän srk-kodilla.

Ti 17.3. klo 13 kotiseurat Sirosella. – Klo 13 Sleyn lähetyspiiri Kaupunginkirkolla. – Klo 18 Miestenilta Kaupunginkirkolla.– Klo 18 Auvaisten-Ylhäisten kinkerit Anttilassa.

Ke 18.3. klo 16 Kaupunginkirkon raamattupiiri. – Klo 18 Korven-Ristimäenkulman-Rantalankulman-Orisuon kinkerit Paula ja Jorma Ristimäellä.

To 19.3. klo 17 naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla.

La 21.3. klo 9.30 naisten aamukahvit Seurahuoneella.

- Ruuanjaot K-L:n srk-talolla ja Alastaron srk-talolla.

- Ikonimaalarit eivät toistaiseksi kokoonnu Kaupunginkirkolla.

Kreikan leirin konfirmaatio siirtyy lauantaille 23.5. klo 13.

Onnittelukäynnit hoidetaan puhelimitse.

65- ja 80-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat on peruutettu tältä keväältä.

Muun toiminnan osalta ja toiminnan rajoittamisen kestosta tiedotetaan maanantaina 16.3. johtoryhmän kokoonnuttua.

Seurakuntapalveluiden virasto on normaalisti auki ja työntekijät ovat tavoitettavissa myös puhelimitse.