blank

Jussi Vähä-Sullo
Elina Rouhiainen, kappelipappi

Adressit

Mellilän kappeliseurakunnan adresseja myydään hintaan 10 euroa Mellilän Osuuspankissa sekä kirkkoherranvirastossa Loimaalla, os. Turuntie 32. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-pe klo 9-13 (ke suljettu).

Kirkkokyydit

Kappeliseurakunta tarjoaa kyydin kirkkoon niille,
joiden on muuten vaikea päästä kirkkoon. Kyyti tarjotaan jumalanpalveluksiin vuoden 2017 aikana kiirastorstaina, pyhäinpäivänä ja itsenäisyyspäivänä.

Seuraa ilmoittelua torstaisin ilmestyvissä kirkollisissa ilmoituksissa Loimaan lehdessä tai seurakunnan kotisivuilla.

Säännöllistä toimintaa Mellilän kappeliseurakunnan alueella

Jumalanpalvelukset joka toinen sunnuntai klo 12.00 kirkossa. Tammi-maaliskuun aikana jumalanpalvelukset pidetään srk-kodilla.

Seuraavassa mainitut piirit, kerhot ja kuorot kokoontuvat syys-ja kevätkaudella ja ne ovat tauolla kesäaikaan:

Raamattupiiri kokoontuu Mellilän srk-kodilla noin kahden viikon välein, torstaisin klo 13.00 srk-kodilla. Piirin vetäjänä toimii diakonissa Anna Rantasalo.

Lähetyspiiri (SLS/SLEY) kokoontuu aktiivisesti parin viikon välein torstaisin klo 14.00 srk-kodilla.

Kanttorin johdolla kappeliseurakunnassa toimii sekä kirkkokuoro että Naisten lauluryhmä. Ryhmät kokoontuvat harjoittelemaan viikoittain ilta-aikaan.

Seurakunnan työntekijät pitävät hartauksia kuukausittain Tammikodissa.

Kaikesta seurakunnan toiminnasta löydät lisätietoja seurakunnan nettisivuilta sekä Loimaan lehden kirkollisista ilmoituksista torstaisin. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Loimaan seurakunta

Seurakuntapalvelut

Avoinna
ma-ti, to-pe