Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 98.2 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Su 12.7.

Klo 10 sanapalvelus Kanta-Loimaan kirkossa (Laukkanen, Lehtola), Radiointi Järviradion taajuudella 92,8 MHz.

klo 12 sanapalvelus Metsämaan kirkossa (Laukkanen, Lehtola).

Huom. Alastaron Evankeliumijuhla 12.7. ja messu Alastaron kirkossa klo 10 on peruttu.

Muut tapahtumat

To 9.7. klo 18 kotiseurat Hollolla Kaltonojantie 89, Koivunen, O Leikasto.

Su 12.7. klo 18 Virttaan kirkon tornista musiikkikappale Virttaalla liikkuvien iloksi heinäkuun sunnuntai-iltana.

Ke 15.7. klo 18 suviehtoon lauluja Metsämaan kirkon pihalla, säävaraus (Lehtola, Jokela).

Kanta-Loimaan kirkko avoinna hiljentymistä varten ma-pe klo 15 -18. Paikalla srk:n työntekijä.

Syksyn päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen kotisivujen kautta 7.8. mennessä.

Avioliittoon vihitty: Jussi-Pekka Tapani Mattila ja Elina Karoliina Mattila, Petri Olavi Taura ja Sofia Maria Krapi-Taura.

Kuollut: Viljo Nikolai Kannisto 98 v.

Srk-palveluiden virasto 02-7764400 (ma-ti, to-pe klo 9-13)