Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 92.8 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Jumalanpalvelukset su 27.9.

Klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Laukkanen, Lehtola), Radiointi Järviradio 92,8 MHz.

Klo 12 sanapalvelus Metsämaan kirkossa (Laukkanen, Lehtola).

Muut tapahtumat

To 24.9. klo 13-14 Hirvikosken päiväpiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 17 Naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla (17.9. oli myrsky, siksi nyt). – Klo 18 Alastaron kappelisrk:n Messuryhmän harjoitukset srk-talolla. Etsinnässä yksiääniseen projektiluonteiseen lauluryhmään uusia laulajia, rohkeasti mukaan! Lisätietoja Hanna Sohlman, 045 3929479.

Pe 25.9. klo 17.15 Naisten lauluryhmän harjoitus Mellilän srk-kodilla, joht. Sari Jokela. Myös uudet laulajat tervetuloa! – Klo 18 Toivon ilta (yht.kristill.) Alastaron kirkossa.

Ma 28.9. klo 10.30 tuolijumppa K-L:n srk-talolla.

Ti 29.9. klo 10 leipäkassien jakoa Kaupunginkirkon pihassa ulkorakennuksen läheisyydessä koronaohjeet ja turvavälit huomioiden. – Klo 14 (huom.) Murkinakahvit Saappaanmäen laavulla (säävaraus).

Nuoret

La 26.9. klo 10 Isoskoulutus Kaup.kirkolla.

Soikoon kirkot -konsertit, vapaa pääsy, ohj. 10 e.

Su 27.9. klo 15 Tenorissimo K-L:n kirkossa.

Ma 28.9. klo 18 Viis papeista Alastaron kirkossa.

Ti 29.9. klo 18 Loimaan soittokunnan puhallinkvintetti Mellilän kirkossa.

Ke 30.9. klo 18 Valo-lauluyhtye Metsämaan kirkossa.

To 1.10. klo 18 Trio Sentido Kaup.kirkossa.

Pe 2.10. klo 18 kitaristi Ilkka Turta Virttaan kirkossa.

Kuollut: Seija Maria Helenius 90 v.