Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Jumalanpalvelukset su 1.3.

Klo 10 messu K-L:n kirkossa (Koivunen, Lehtola, Kansall. Seniorit, Kannelkuoro, Sari Jokela). Kahvi srk-talolla Jaatisten tarjoamana.

Klo 10 messu Alastaron kirkossa (Pääkkönen, Huhtanen).

Klo 12 messu Metsämaan kirkossa (Koivunen, Huhtanen).

Pe 6.3. klo 18 ortodoksinen paastoliturgia Kaup.kirkossa (Jon Durak).

Muut tapahtumat

To 27.2. klo 10 (myös 5.3.) ruuanjako Kaup.kirkolla. Oma kassi mukaan. Tarjolla kahvia ja voileipää. – Klo 13 Hirvikosken päiväpiiri K-L:n srk-talolla ja raamattupiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 17 naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla.

Pe 28.2. klo 18 Toivon ilta (yht.kristill.) Alastaron srk-talolla, Koivunen.

Ma 2.3. klo 13 Hulmin ryhmä Itsenäisyydenk. 4:ssä.

Ti 3.3. klo 13 lähetyspiiri/Sley Kaup.kirkolla, jonka jälkeen vuosikokous, Ari Norro. - Klo 13 Karhulan raamattupiiri Sarassa. – Klo 14 kehitysvamm. kerho 2 Tammikodilla.

Ke 4.3. klo 14 Tilkkutäkki K-L:n srk-talolla. – Klo 16 raamattupiiri Kaup.kirkolla.

To 5.3. klo 18 Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Kaup.kirkolla. Ohj. 10 e.

Pe 6.3. klo 18 Hirvikosken kinkerit Levosilla Mestarintie 17.

La 7.3. klo 13-15 lähetysmyyjäiset Mellilän srk-kodilla, Päivänkakarat-kuoro klo 13.30. Tuotteiden vast.otto klo 10 alk.

Su 8.3. klo 14 Naistenpäivä Alastaron srk-talolla. ”Kiinaa suomalaisin silmin”, Johanna Rautalahti.

Hävikkiruokakokeilu maaliskuussa. JOS kouluilta jää ruokaa, jaetaan sitä K-L:n srk-talolla ke 4., 11., 18.  ja 25.3. klo 10 ja Alastaron srk-talolla pe 6., 13., 20., ja 27.3. klo 14.30.

Kastettu: Mimosa Anni Amanda Erlund, Eeli Kalevi Matias Luuri, Taavi Ilmari Onnela, Elias Johannes Kaspian Ruuth.

Kuollut: Anneli Marjaana Suominen 68 v.

Srk:n hautausmaiden kesätyöpaikat haettavissa. Kotisivuilla linkki. Lisätied. ari.lindell@evl.fi 050 5442979.