Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Jumalanpalvelukset su 17.2

Klo 10 messu Kaup.kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa, Kirkkokuoro), radiolähetys 91,8 MHz. Messun jälkeen 80-vuotiaiden syntymäpäiväkahvi, johon ennakkoilmoittautuminen.

Klo 10 sanapalvelus Alastaron srk-talolla (Räty, Moilanen). Kahvi.

Klo 12 sanapalvelus Mellilän kirkossa (Koivunen, Moilanen).

Muut tapahtumat

To 14.2. klo 10 (myös 21.2., jolloin keittolounas) kaupasta saadun ruuan jako Kaup.kirkolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 13-14.30 Ystävänpäiväjuhla omaishoitajien Olohuoneella (Heimolinnanakatu 3). Helvi Klemetti, ”Mistä tunnet sä ystävän”, sketsiryhmä Soili ja Marja, musiikkia. – Klo 17 naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 18 K-L:n kirkkokuoron kevätkokous kirkossa (jatkuen harjoituksilla).

Pe 15.2. klo 14 perinnepiiri Nahuntuvalla. – Klo 18 Kojonkulman kinkerit Eskolassa Kojonperäntie 357.

Ma 18.2. klo 13 päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien Tuvalla Leppäkuljunkatu 2.

Ti 19.2. klo 13 eläkel. päiväpiiri Kylätoimistolla ja klo 13 Kaupunginkirkon lähetyspiiri. – Klo 18.30 lähetysilta Nahuntuvalla.

Pe 22.2. Toivon ilta (yht.kristill) Alastaron srk-talolla.

Perheille

Su 14.4. perheretki teatteriin katsomaan Heinähattua ja Vilttitossua. Ilm. tapahtumakalenteriin.

Kastettu: Väinö Emil Matias Hannula.

Kuollut: Ulla Maria Tohka 103 v, Ulla Margit Ristolainen 83 v.