Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 92.8 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Kasvomaskien käyttö on edelleen vahvasti suositeltavaa kaikissa tilaisuuksissa.

To 21.10. klo 13 Vanhusten ehtoolliskirkko Alastaron kirkossa (Pääkkönen, Huhtanen, Eskelinen).
Su 24.10. klo 10 alk. Kanta-Loimaan kirkon 130-vuotisjuhla: messu Kanta-Loimaan kirkossa (Laukkanen, saarna rovasti Oiva Alanen, Pihlajamaa, Loimaan soittokunta, joht. Essi Rae, Kirkkokuoro, Päivänkakarat, joht. Melisa Stevanovic). Radiointi Järviradio 92,8Mhz. Kirkkokahvi srk-talolla.

Muita tapahtumia
To 21.10. klo 14 alk. haravointitalkoot K-L:n hautausmaalla, n. klo 16 kahvitarjoilu, oma harava tai srk lainaa. – Klo 14.30 arkiretriittiryhmä (ilmoittautuneet) Alastaron srk-talolla. – Klo 18 Israel-ilta Alessandro-salissa (Koivunen-Sätilä, R Komonen).

Pe 22.10 klo 19 Sateen kohinaa -konsertti Kaupunginkirkossa.

Ti 26.10 klo 10 ruokakassien jako Kaupunginkirkon pihassa. – Klo 10 Murkinakahvit Alastaron srk-talolla, Jukka Korvenpää johdattelee koulumuistoihin. – Klo 16 Kaupunginkirkon raamattupiiri. – Klo 18 lähetysilta Metsämaan Kanttorilassa.

Ke 27.10. klo 12 Eläkeläisten iltapäivä K-L:n srk-talolla. Tervetuloa myös Kojonkulmalta!

To 28.10. klo 13 Eläkeläisten iltapäivä Niinijoen Op:n kerhohuoneessa. – Klo 17.15 Hirvikoskella Mahlapuiston päiväkodilla koko perheen leikkipuistotreffit yhdessä Hirvikoskelaiset ry:n kanssa.

Pe 29.10 klo 18 Toivon ilta (yht.kristill) Alastaron kirkossa.

Srk vastaanottaa miesten villasukkia kokoa 43-44, joita lahjoitetaan eteenpäin diakoniatyön ja Merimieskirkon kautta. Kiitos!

Loimaalaisten vähävaraisten hyväksi myytävänä: Riisipiirakat 10 kpl/6 e ja kuivakakku 10 e, laktoosittomina. Tilaukset to/pe 4. ja 5.11. klo 13-15, p. 040 7407622, soili.vaisanen@evl.fi. Noudettavissa pe 12.11. klo 12-14 Alastaron ja K-L:n srk-taloilta tai Kaup.kirkolta.

Kastettu: Emil Johannes Ensio Mäkinen

Kuollut: Urho Elias Yli-Lassila 94 v, Alpo Matti Ketola 86 v