Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Su 28.4. Jumalanpalvelukset

Klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Laukkanen, Pihlajamaa), radiolähetys 91,8 MHz.

Klo 10 sanapalvelus Alastaron kirkossa (Rouhiainen, Lehtola).

Klo 12 sanapalvelus Virttaan kirkossa (Laukkanen, Pihlajamaa).

Muut tapahtumat

To 25.4. Klo 10 kaupasta saadun leivän jako (myös 2.5.) ja sen jälkeen keittolounas Kaup.kirkolla. – Klo 13 Hirvikosken päiväpiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 14 Pääsiäisajan juhla Niinijoen rukoushuoneella, Räty, O. Leikasto, M. Mensalo.

Pe 26.4. klo 18 Toivon ilta (yhteiskristill.) Alastaron srk-talolla.

La 27.4. klo 10 Ortodoksiliturgia Kaup.kirkolla.

Ma 29.4. klo 13 päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien Tuvalla Leppäkuljunk. 2.

Ti 30.4. klo 11 Iloinen iltapäivä eläkeläisille Kaup.kirkolla, ruokailu 5 e. Munkkeja myynnissä. – Klo 14 (huom. aika) Sleyn lähetyspiiri Kaup.kirkolla.

Kastettu: Netta Jannika Alaranta, Touko Johannes Lintula, Amanda Marianne Elisabeth Virtanen,

Kuollut: Åke Armas Kalervo Udd 92 v, Reino Sakari Palin 86 v, Tuula Sinikka Heikkilä 83 v, Paula Maria Paul 71 v.

Mellilän pääsiäismyyjäisten tuotto lähetystyölle 703 e. Kiitos!