Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Sanajumalanpalvelus palmusunnuntaina 5.4.

Klo 12 Kaupunginkirkosta (Rauhala, Pihlajamaa), striimataan osoitteessa www.loimaanseurakunta.fi

Yleisradio lähettää jumalanpalveluksia joka sunnuntai radion ja TV:n välityksellä klo 10.

Hiljaisella viikolla Ahti-hartaudet Kanta-Loimaan kirkosta ma-ke klo 19 (Laukkanen, Jokela), striimataan.

Kiirastorstain messu 9.4. klo 19 Kaupunginkirkosta, (Koivunen, Huhtanen ja kuorolaisia), striimataan.

Pääsiäissunnuntain messu 12.4. klo 12 Kaupunginkirkosta (Laukkanen, Pihlajamaa ja kuorolaisia), striimataan.

Toinen pääsiäispäivä ma 13.4. klo 12 Lasten pääsiäiskirkko Kaupunginkirkosta, (Koivunen, Lehtola), striimataan.

Ma-pe klo 12-18 Kanta-Loimaan kirkko on auki hiljentymistä varten. Paikalla srk:n työntekijä.

Kastettu: Samu Lauri Ilmari Saarinen, Frida Eva Armida Vigren

Kuollut: Martta Vento 93 v, Eero Ekman 92 v, Meri Ilona Pietilä 91 v, Senja Kyllikki Jaarikka 83 v, Seppo Olavi Vanha-Perttula 81 v, Antti Kalevi Viitala 78 v.

Seurakunnan työntekijät ovat valmiudessa tarjoamaan keskustelu- ja kuunteluapua. Ota yhteyttä, älä jää yksin. Yhteystiedot srk:n kotisivuilla. Loimaan seurakunnan kriisipuhelin keskusteluapua varten klo 9 – 21 joka päivä: 040 9402843

Srk-palveluiden virasto 02-7764400 (ma-ti, to-pe klo 9-13)

Seurakunta jakaa kotiin vähävaraisille yli 70-vuotiaille ruokakasseja, joissa

maitoa, leipää, leikkelettä, laatikkoruokaa, kahvia ja keksiä.

Jaot maanantaina ja torstaina. Seuraava ma 6.4., johon ilm. tänään torstaina.

Jatkossa ilm.: Ma-jakoon viim. edellisen viikon to ja to-jakoon viim. edellisenä ti klo 9-15.

Alastaro, Kojonkulma, Virttaa p. 040 7469373 tai minna.eskelinen(at)evl.fi (viikolla 16 Anna Rantasalo),

Mellilä, Niinijoki p. 040 7630647 tai anna.rantasalo(at)evl.fi

Kaupunki, Hirvikoski, Metsämaa p. 050 5442981 tai marika.maijala(at)evl.fi.

Haudanhoitoasioissa palvellaan sähköpostitse loimaa.seurakunta@evl.fi

tai puhelimitse 040-740 6709 tiistaisin ja torstaisin klo 9 – 11, ajalla 31.3. – 30.6.2020.