Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Messut su 17.11.

Klo 10 K-Loimaan kirkossa (Rouhiainen, Pihlajamaa), radiointi 91,8 mHz.

Klo 10 Alastaron kirkossa (Ari Norro, Lehtola). Raamattupäivän juhla jatkuu messun jälkeen srk-talolla, Norro, Anssi Ollilainen.

Klo 12 Mellilän kirkossa (Rouhiainen, Pihlajamaa).

Muut tapahtumat

To 14.11. klo 10 kaupasta saadun ruuan jako Kaup.kirkolla. Oma kassi. - Klo 13 Niinijoki-Pappisten päiväpiiri pankilla. – Klo 13 eläkeläisten kirkon kerho Kaup.kirkolla.

La 16.11. klo 9:30 naisten aamukahvit Seurahuoneella, Satakunnantie 24. Vieraana kanttori Marjukka Lehtola. Musiikkia, laulua ja runoja surusta. Kahvi 4,50€.

Su 17.11. klo 13 ripariralli K-Loimaan kirkossa. Kaikki leiriryhmät osallistuvat, raamattu mukaan. Rallin aiheet: jumalanpalvelus, kotisrk, musiikki. – Klo 14 Kansanlähetyksen tilaisuus Kaup.kirkolla.

Ti 19.11. klo 10 murkinakahvit Alastaron srk-talolla. – Klo 13 päiväpiiri Kojonkulman koululla. – Klo 14 kehitysvammaisten kerho 2 Tammikodilla. – Klo 14 tilkkutäkkipiiri K-Loimaan srk-talolla. – Klo 18 miestenilta Kaup.kirkolla, vieraana lääkäri Risto Leino.

Ke 20.11. klo 13:30 vanhustenpäivä Loimikodilla.

To 21.11. klo 10 (myös 28.11.) kaupasta saadun ruuan jako Kaup.kirkolla. Oma kassi. – Klo 13 Mellilän raamattupiiri srk-kodilla. – Klo 17 naisten raamattupiiri K-Loimaan srk-talolla.

Ma 2.12. klo 18-19.30 10-synttärit Kaup.kirkolla. Ilm. tapahtumakalenteriin 20.11. menn.

Ti 3.12. 18v-synttärit, kutsut postitettu. Ilm. tapahtumakalenteriin 20.11. menn.

Kuollut: Ulla Maija Mäkitalo 85 v, Teuvo Eelis Rauhala 81 v, Heimo Olavi Mikkola 78 v, Martti Juhani Peltonen 70 v, Timo-Aleksi Nurminen 31 v.