Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Jumalanpalvelukset

La 18.8. klo 16.30 Elotorin hartaus Metsämaan kirkossa (RS, Loimaan Sawisormet, Mikko Paukku).

Su 19.8. klo 10 messu

Kanta-Loimaan kirkossa (RL, Melisa Stevanovic) radiolähetys 91,8 MHz,

ja Alastaron kirkossa (MK, MP, kojonkulmalaiset). Mehu.

Klo 12 sanapalvelus Virttaan kirkossa (MK, MP).

Muut tapahtumat

To 16.8. klo 9-11 pappi Alastaron toimistolla. – Klo 18 lähetysilta Niinijoen rukoushuoneella, Yoshimurat, Mensalo, RL.

Pe 17.8. klo 10 (myös 24.8.) srk:n työntekijöitä tavattavissa torilla.

Su 19.8. klo 15 pyhäkoulu kaiken ikäisille Sarka-museolla.

Ke 22.8. klo 18.30 naisten kirkkoilta Metsämaan kirkossa, MK, RS, Lutuset ja Kimpasa, Kati Korkeaoja, Liisa Koskinen, Sinikka Vainio, Ulla Rantanen.

Ke 29.8. klo 16 lähtö yhteiskyydein Kaup.kirkon raamattupiirin retkelle Kojonkulmalle. Omat makkarat.

Kastettu: Eemil Eino Juhani Aalto, Samuel Eino-Elmeri Konkka.

Avioliittoon vihitty: Mikko Tapani Pekkola ja Elina Katariina Pekuri.

Kuollut: Esko Tapani Anttila 89 v, Eino Kalevi Salonen 73 v, Jouko Ilmari Takala 58 v, Matti Juhani Lindén 42 v.