Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Jumalanpalvelukset 3. adventtisunnuntaina 16.12.

Klo 10 messu Kaup. kirkossa (Laukkanen, Lehtola), radiolähetys 91,8 MHz.

Klo 12 messu Mellilän kirkossa (Rouhiainen, Moilanen).

Klo 12 messu Metsämaan  kirkossa (Laukkanen, Uusi-Kuitti).

Muut tapahtumat

To 13.12. klo 8.45 Lucia-kirkko Metsämaan kirkossa. – Klo 9.30 kaikille avoin päivähoidon joulukirkko K-L:n kirkossa. – Klo 10 (myös 20.12.) kaupasta saadun leivän jako Kaup.kirkolla. – Klo 17 (uusi kokoontumisaika) naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 18 Pekka Laukkarinen Trion Joulun Tähti –konsertti Kaup.kirkossa, joululauluja koko perheelle. Maksuton.

Pe 14.12. klo 9.30 kaikille avoin päivähoidon joulukirkko Kaup.kirkossa. – Klo 17.30 Lasten kauneimmat joululaulut K-L:n kirkossa. – Klo 18 nuorten jouluvalvojaiset Kaup.kirkolla. – Klo 19 Joulutulet Kupparinkodalla Pahikastentiellä.

La 15.12. klo 12-13.30 lähetysmyyjäiset Mellilän srk-kodilla. Tuotteita voi tuoda klo 10 alk. – Klo 18 Kauneimmat Joululaulut Metsämaan kirkossa.

Su 16.12. klo 13 Kojonkulman pyhäkoulu Sosilla. – Klo 16 Kauneimmat Joululaulut Virttaan kirkossa. – Klo 18 Kauneimmat Joululaulut Kanta-Loimaan kirkossa, Huhtanen, Kirkkokuoro, Hans-Veli Huhtala, juonto Tarja Mäki-Punto-Ristanen.

Ti 18.12. klo 17-19 alakoululaisten jouluvalvojaiset Kaup.kirkolla. – Klo 18 päiväkerhojen ja muskarilaisten joulukirkko K-L:n srk-talolla ja Kauneimmat Joululaulut Alastaron kirkossa.

Ke 19.12. klo 13.30 Vanhustenpäivä Loimikodilla ja jouluhartaus Tiaisentiellä. – Klo 16 Kaup.kirkon raamattupiiri Marjatan luona Rantatie 9. – Klo 18 Kauneimmat Joululaulut Kaup.kirkossa, Kirkkokuoro, Pihlajamaa, A. Riuttaskorpi, juonto Heikki Vainio.

To 20.12. klo 13 kehitysvammaisten joulukirkko K-L:n kirkossa.

Pe 21.12. klo 8.30 Puistokadun yläkoulun jouluhartaus Kaup.kirkossa. – Klo 9 Metsämaan ja Kojonkulman koulujen joulukirkko Metsämaan kirkossa. – Klo 9.15 Hirvikosken Yhtenäiskoulun, Kauhanojan ja Niinijoen koulun joulukirkko K-L:n kirkossa. – Klo 10 Ala- ja yläkoulun joulukirkko Alastaron kirkossa. – Klo 14 Metsämaan perinnepiiri Nahuntuvalla.

Kirkkovaltuuston kokous to 20.12. klo 17.15 Kaup.kirkolla.

Kastettu: Niilo Juhani Ojanen

Kuollut: Marjaana Kaunisto 58 v.