Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus radioidaan Järviradion taajuudella 92.8 MHz

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

To 29.7. klo 18 vesper Alastaron kirkossa (Jokela, Lehtola).

Su 1.8. klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Pääkkönen, Lehtola), radiointi 92,8 MHz, johon linkki myös kotisivuilla. – Klo 18 sanapalvelus Alastaron kirkossa (Pääkkönen, Lehtola).

To 5.8. klo 18 vesper Metsämaan kirkossa (Huhtanen, Lehtola). – Klo 18 hartaushetki Hunnaan kotiseutumuseolla (Pääkkönen, Messuryhmä)

Muita tapahtumia (huom. koronaohjeistus)

Kanta-Loimaan kirkko avoinna hiljentymistä varten arkisin klo 12–17 pe 6.8. asti.

Ke 4.8. klo 18 yhteislauluilta Mellilän srk-kodilla (Lehtola, Jokela).

Ke 11.8. klo 16 raamattupiiri kaupunginkirkolla.

To 19.8. Eläkeläisten virkistyspäivä klo 10-14 kaupunginkirkolla, hinta 4 € (sis. ruoka ja kahvi), ilm. ma 9.8. klo 10-12 anna.rantasalo(at)evl.fi tai p.040 7630647.

Kastettu: Eve Milea Hilkka Hakala, Olivia Ella Kristiina Hörkkö, Aada Elise Aleksandra Kiviranta, Melinda Jasmin Alexandra Korpi-Seppälä, Maisa Katariina Pekkola.

Kuollut: Ensi Rauha Tammivaara 98 v, Martti Mainio Mikola 96 v, Terttu Kyllikki Ruuhi 83 v.