Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Jumalanpalvelukset su 26.1.

Klo 10 messu Kaup.kirkossa (Laukkanen, Huhtanen).

Klo 12 messu Mellilän kirkossa (Laukkanen, Huhtanen).

Muut tapahtumat

To 23.1. klo 10 (myös 30.1.) ruuanjako Kaup.kirkolla. Oma kassi mukaan. Tarjolla myös kahvia ja leipää. – Klo 18 Kaupunginkirkon kkokuoron kevätkausi alkaa.

Ti 28.1. klo 10 Murkinakahvit Alastaron srk-talolla. Erkki Kallio kertoo rauhanturvaamisesta. Klo 15 hartaus ja Sleyn Niinijoen os. kaikille avoin vuosikok. Kortelaisilla Niinijoentie 560, A Norro. – Klo 18.30 Metsämaan lähetysilta Peltosella Paikkasuontie 6 as 8.

Ke 29.1. klo 13.30 Vanhustenpäivä Loimikodilla. – Klo 14 Tilkkutäkki K-L:n srk-talolla ja Päiväpiiri Tuulensuussa. – Klo 16 raamattupiiri Kaup.kirkolla.

To 30.1. klo 13 Hirvikosken päiväpiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 17 naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla.

Pe 31.1. klo 18 Toivon ilta (yht.kristill) Alastaron srk-talolla.

Nuoret

Ma 17.-ke 19.2. klo 10-15 Kaup.kirkolla nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi (nuisku). Väh. 6 osallistujaa, ei voi tulla kesken, 10 e (sis. työkirjan ja eväät). Ilm. 3.2. menn. tuomas.gustavsson@evl.fi 040 940 1420.

Avioliittoon vihitty: Tapani Mikko Jalmari Uikkonen ja Katariina Miia Maria Jalovaara.

Kuollut: Jaakko Olavi Majanen 97 v, Vieno Annikki Mikkola 96 v, Airi Mailis Kaven 90 v, Maija Liisa Mäentaus 89 v, Yrjö Arvo Antero Knuutila 88 v, Anja Marjatta Penttilä 85 v, Eine Marjatta Moisio 81 v, Ilmari Onni Paavola 79v.