Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Messun käsiohjelma

Seurakunnan päiväjumalanpalveluksissa noudatetaan messun käsiohjelmaa. Siitä käy ilmi mm. yhdessä luettavat rukoukset, laulettavat osuudet ja jumalanpalveluksen kulku.

Käsiohjelmaa voit lukea verkkoversiona tai ladata sen omalle laitteellesi.

Loimaan seurakunnan messuohjelman kansi

Messut su 21.7.

Klo 10 Loimaan kaupunginkirkossa (Rouhiainen, Moilanen).Radiointi 91,8 mHz

Klo 12 sanapalvelus Metsämaan kirkossa (Räty, Eeva Taneli).

Klo 12 Virttaan kirkossa (Rouhiainen, Moilanen).

Klo 14 sanapalvelus Krekilän myllyllä (Räty, Sari Jokela), Niinijoentie 316.

Muut tapahtumat

Ke 24.7. klo 18 yhteislaulutilaisuus kaupunginkirkolla, Pihlajamaa, Moilanen.

To 25.7. klo 18 virsilauluilta Mellilän Kirkkolassa, Pihlajamaa. - Klo 18 Haaran-Onkijoen diakoniailta Leikastolla, Mattilankatu 19.

Pe 19.7. (myös 26.7.) klo 10-12 srk:n työntekijöitä tavattavissa torilla.

Leiripäivä

To 22.8. mielenterveyskuntoutujien leiripäivä Säkylän Pihlavassa. Lähtö klo 8:45 Kaup. kirkko – klo 9 Kanta-Loimaan srk-talo – klo 9:15 Alastaro. Hinta 10 e. Ilm. ma 5.8.klo 10-14 minna.eskelinen(at)evl.fi tai 0407469373.

Kastettu: Julius Matti Juhani Kärkäinen.

Avioliittoon vihitty: Matti Juhani Leppikoski ja Niina Marja Sofia Tuomola, Janne Sami Petteri Reunanen ja Kerttu Maaria Niemelä.

Kuollut: Lauri Juhani Ollila 82 v, Kaija Annikki Asikainen 79 v, Timo Ilmari Kuivamäki 67 v.

K-Loimaan kirkko tiekirkkona 16.6.-25.8. ti-pe klo 11-18 , la-su 11-16. Museon opas avaa oven ti-la.