Rippikoululaisia alttarilla konfirmaatioharjoituksessa. Psalmi 139

Rippikoulu Loimaan seurakunnassa

Rippikoulun ryhmäjako 2021

Kouluilla ja vanhempainillassa jaettu rippikoulutiedote
Ps. Tiedotteesta poiketen ei ryhmäjakoa ole tehty ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan ryhmien kokoonpanot ja ryhmätoiveet ym. seikat huomioiden, jotta kaikille rippikoululaisille on löydetty sopiva ryhmä.

Rippikoulu on muutakin kuin leiri

Jokainen ryhmä kutsutaan lokakuussa pidettävään rippikoulun aloitustilaisuuteen. Tilaisuudessa annetaan lisätietoja mm. teemapäivistä, ulkoläksyistä ym. käytänteistä. Siellä jaetaan myös Raamattu ja Katekismus.

Kaikilla ryhmillä on opetusta myös talven teemapäivissä. Lisäksi rippikoulun suorittamiseen kuuluu seurakuntaan tutustumista ja ulkoläksyjen suoritus. Toukokuussa järjestetään ryhmäkohtaiset tapaamiset, joista ilmoitetaan erikseen.

Sinut konfirmoidaan sinä vuonna, jolloin kaikki rippikouluun kuuluvat osiot on suoritettu.

Tiesithän, että rippikoulun voi käydä, vaikka nuorta ei olisikaan kastettu!?

Kysyttävää rippikoulusta? Ota yhteyttä Janne Rauhalaan, p. 040 740 7920, janne.rauhala@evl.fi

Rippikoulut vuonna 2020-2021

Ryhmävaihtoehdot:

• Kaupunkiripari
    Ryhmän intensiivijakso on kesäkuun ensimmäinen viikko, jolloin kokoontumisia on joka päivä, n. klo 10-15.
    • Konfirmaatio 13.6.2021 klo 13 Kaupunginkirkossa.
    • Talviryhmä on ilmainen rippikouluvaihtoehto.
  • Pienryhmä
    on tarkoitettu rippikoululaisille, joille lukeminen, kirjoittaminen tms. oppimiseen liittyvä vaatii erityisen suurta ponnistelua tai sosiaaliset tilanteet ovat erittäin haastavia. Ryhmän vähimmäiskoko on viisi ja enimmäiskoko kahdeksan rippikoululaista. Pienryhmä kokoontuu kerran kuussa, lisäksi kesäkuun alussa on leiripäivät Veteraanimajalla.
    • Konfirmaatio Kaupunginkirkossa la 12.6.2021 klo 13
    • Rippikoulumaksu 30€
  • Hiihtolomaripari
    Isohiekan leirikeskus, Keuruu. Leirijakso 20.- 27.2.2021. Rippikoulun ohjelmassa 3 iltapäivää Himoksen laskettelurinteillä. Hissiliput sisältyvät leirin hintaan, varusteet omakustanteisesti.
    • Konfirmaatio Kaupunginkirkossa su 21.3.2021 klo 13
    • Rippikoulumaksu 200€
  • Futisripari
    Eerikkilän Urheiluopistolla Tammelassa. Leirijakso 7.-13.6.2021.Yhteistyössä LOPS -06 -joukkue. Rippileiri, jonka ohjelmassa jalkapalloillaan intensiivisesti, rippikoulua ja muuta toimintaa unohtamatta.
    • Konfirmaatio 20.6.2021 klo 13 Kanta-Loimaan kirkossa.
    • Rippikoulumaksu 200€
  • Pitkäjärvi
    Leirijakso Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa Kokemäellä 15.-21.6.2021.
    • Konfirmaatio Kaupunginkirkossa la 3.7.2021 klo 13
  • Taivassalo I,
    Leirijakso Mansikkakarin leirikeskuksessa Taivassalossa 14.-20.6.2021.
    • Konfirmaatio Alastaron kirkossa 4.7.2021 klo 13.
    • Rippikoulumaksu 100€
  • Taivassalo II,
    leirijakso Mansikkakarin leirikeskuksessa Taivassalossa 28.-4.7.2021.
    • Konfirmaatio Kaupunginkirkossa 11.7.2021 klo 13.
    • Rippikoulumaksu 100€
  • Isohiekka I,
    leirijakso Isohiekan leirikeskuksessa Keuruulla 10.-17.7.2021.
    • Konfirmaatio Kanta-Loimaan kirkossa 18.7.2021 klo 13.
  • Isohiekka II,
    leirijakso Isohiekan leirikeskuksessa Keuruulla 17.-24.7.2021.
    • Konfirmaatio Kanta-Loimaan kirkossa 25.7.2021 klo 13.

Käytkö rippikoulusi muualla?

Rippikoulua ei ole pakko käydä Loimaan seurakunnassa, vaikka olisitkin loimaalainen. Vaihtoehtoja on monia, esimerkiksi kristilliset järjestöt, urheiluliitot ja muut toimijat järjestävät rippikouluja, usein yhteistyössä jonkin seurakunnan kanssa.

Myös muualla rippikoulun käyville kuuluu kotiseurakunnan lahjoittama Raamattu ja Katekismus. Nämä annetaan yhteisessä infotilaisuudessa, jossa kerromme samalla käytäntöjä kotiseurakuntaan tutustumisesta, joka on vaatimuksena myös muualla rippikoulun käyville.

Ilmoitathan tällä lomakkeella, että käyt rippikoulun muualla!

Loimaan riparit sosiaalisessa mediassa