Kanta-Loimaan seurakuntatalo

Kanta-Loimaantie 13, 32210 Loimaa

Rakennus on rakennettu v. 1973. Alunperin rakennuksessa toimi Kanta-Loimaan kirkkoherranvirasto ja työtilat. Rakennukseen tehtiin v. 1990 laaja katon korjaus, kun tasakatto muutettiin aumakatoksi. Samassa yhteydessä rakennukseen tehtiin työhuone ja varastotiloja toiseen kerrokseen. Seurakuntatalosta löytyvät yleisötilojen lisäksi työtiloja henkilökunnalle. Entinen talonmiehen asunto muutettiin 1990-luvulla työtiloiksi.

Sisätiloja on myös saneerattu ja päivitetty nykyaikaan.

Seurakuntalossa on reilu 100 henkilön sali, kahvio ja keittiö. Tarvittaessa voidaan saliin yhdistää rippikoulutila. Suurin yleisömäärä on n. 160 henkilöä.

Tilojaa voi varata  Loimaan seurakunnan seurakuntapalveluista. Vuokrattavat tilat ovat, sali, kahvio ja keittiö.

Rakennuksen ympäristössä on laajat pysäköintialueet yhdessä kirkon kanssa.

Kanta-Loimaantie 13, 32210 Loimaa

Eläkeläisten ja Miestenillan yhteinen joulujuhla

Tervetuloa adventin sanoman ja joulupuuron ääreen!

Kanta-Loimaantie 13, 32210 Loimaa

Raamattuopetustilaisuus (Naisten raamattupiiri Kanta-Loimaan srk-talolla)

Naisten raamattupiiri kokoontuu joulukuussa uudella aloitusajalla eli jatkossa piirin aloituskellonaika on klo 17