Su 28.4. Jumalanpalvelukset

Klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Laukkanen, Pihlajamaa), radiolähetys 91,8 MHz.

Klo 10 sanapalvelus Alastaron kirkossa (Rouhiainen, Lehtola).

Klo 12 sanapalvelus Virttaan kirkossa (Laukkanen, Pihlajamaa).

Muut tapahtumat

To 25.4. Klo 10 kaupasta saadun leivän jako (myös 2.5.) ja sen jälkeen keittolounas Kaup.kirkolla. – Klo 13 Hirvikosken päiväpiiri K-L:n srk-talolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 14 Pääsiäisajan juhla Niinijoen rukoushuoneella, Räty, O. Leikasto, M. Mensalo.

Pe 26.4. klo 18 Toivon ilta (yhteiskristill.) Alastaron srk-talolla.

La 27.4. klo 10 Ortodoksiliturgia Kaup.kirkolla.

Ma 29.4. klo 13 päihdekuntoutujien ryhmä Työttömien Tuvalla Leppäkuljunk. 2.

Ti 30.4. klo 11 Iloinen iltapäivä eläkeläisille Kaup.kirkolla, ruokailu 5 e. Munkkeja myynnissä. – Klo 14 (huom. aika) Sleyn lähetyspiiri Kaup.kirkolla.

Kastettu: Netta Jannika Alaranta, Touko Johannes Lintula, Amanda Marianne Elisabeth Virtanen,

Kuollut: Åke Armas Kalervo Udd 92 v, Reino Sakari Palin 86 v, Tuula Sinikka Heikkilä 83 v, Paula Maria Paul 71 v.

Mellilän pääsiäismyyjäisten tuotto lähetystyölle 703 e. Kiitos!

Kiirastorstain 18.4. jumalanpalvelukset

Klo 9 Metsämaan ja Kojonkulman koulujen pääsiäiskirkko Metsämaan kirkossa (Pääkkönen, Pihlajamaa).

Klo 17 messu Metsämaan kirkossa (Rauhala, Pihlajamaa).

Klo 17 messu Mellilän kirkossa (Rouhiainen, Moilanen, Naisten lauluryhmä).

Klo 17 messu Virttaan kirkossa (Pääkkönen, Lehtola).

Klo 19 messu K-Loimaan kirkossa (Laukkanen, Moilanen, Kirkkokuoro).

Klo 19 messu Kaup.kirkossa (Rauhala, Pihlajamaa, Kirkkokuoro).

Klo 19 messu Alastaron kirkossa (Pääkkönen, Lehtola).

Pitkäperjantain 19.4. jumalanpalvelukset

Klo 10 sanapalvelus K-Loimaan kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa).

Klo 10 sanapalvelus Alastaron kirkossa (Laukkanen, Lehtola).

Klo 12 sanapalvelus Metsämaan kirkossa (Koivunen, Pihlajamaa).

Klo 12 sanapalvelus Mellilän kirkossa (Laukkanen, Lehtola).

Pääsiäisyö 20.4. messu

Klo 23 Pääsiäisyön messu Kanta-Loimaan kirkossa (Rouhiainen, Moilanen, Sari Jokela laulu).

Pääsiäispäivänä 21.4. messut

Klo 10 messu Kaup.kirkossa (Räty, Pihlajamaa, Kirkkokuoro). Radiolähetys 91,8 MHz

Klo 10 messu Alastaron kirkossa (Pääkkönen, Lehtola).

Klo 12 messu Metsämaan kirkossa (Pääkkönen, Lehtola, Kappelikuoro).

Klo 12 messu Mellilän kirkossa (Räty, Pihlajamaa), kahvi.

2. Pääsiäispäivänä 22.4. lasten pääsiäiskirkko

Klo 10 lasten pääsiäiskirkko Kanta-Loimaan kirkossa (Koivunen, Moilanen, Noora ja Ellen Lerkki, Leo Podzigun, viulu).

Muut tapahtumat

Pe 19.4. klo 15 Ristinjuhla Kaup.kirkossa, Mensalot, A. Ollilainen, E. Knuutila ja Haarankööri. – Klo 15 Ristinjuhla Piltolan Pikkupirtissä Alhonkedontie 19, järj. Loimaan eteläiset maatal.naiset.

Ti 23.4. klo 10 murkinakahvit Alastaron srk-talolla. Kokemuksia pyhiinvaelluksilta, Armi Saarinen ja Merja Yli-Urpo. - Klo 13 Karhulan raamattupiiri Sarassa. – Klo 18 miesten ilta Lujabetonissa, Valimonkatu 4, Vesikoskella. – Klo 18:30 Metsämaan lähetyspiiri Kraamalla Ristimäenkulmantie 316.

Ke 24.4. klo 13:30 Ehtoollinen Tiaisentien palvelutalossa, A-talo. – Klo 13:30 vanhustenpäivä Loimikodilla. – Klo 16 raamattupiiri Kaup.kirkolla. – Klo 17 naisten raamattupiiri Kanta-Loimaan srk-talolla.

To 25.4. Klo 10 kaupasta saadun leivän jako ja sen jälkeen keittolounas Kaup.kirkolla. – Klo 13 Hirvikosken päiväpiiri Kanta-Loimaan srk-talolla. – Klo 13 raamattupiiri Mellilä srk-kodilla. – Klo 14 Pääsiäisajan juhla Niinijoen rukoushuoneella, Räty, O. Leikasto, M. Mensalo.

Kastettu: Viljo Veikko Matias Hollo, Eeli Unto Evert Jaakkola, Salli Lilja Juulia Juvonen, Elli Aino Lötjönen, Eepi Johannes Ilmari Niemi, Matilda Aino Katariina Saarikallio, Lyydia Enna Amanda Suomi.

Kuollut: Liisa Marja Inkeri Aalto 93 v, Tapio Juhani Halminen 62 v, Lilja Sylvia Lähteenmäki 90 v.