Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset

Su 29.1. klo 10 messu Kanta-Loimaan kirkossa (Koivunen-Sätilä, Jormanainen) Radiointi Järviradio 92,8 MH. – Klo 12 sanapalvelus Loimaan Kaupunginkirkossa, rippikoulukirkko (Joronen, Laukkanen, Lehtola, Sami Laaksonen, Kerttu Niemelä).

Muuta

To 26.1. klo 9-11 perhekerho Virttaan kylätoimistolla. Lauletaan, leikitään ja vietetään aikaa yhdessä. Tarjoamme kahvin/teen ja mehun, omat eväät. – Klo 16:15 Päivänkakaroiden harjoitukset Kanta-Loimaan kirkossa (Lehtola, Jormanainen). – Klo 17 Kaupunginkirkon kirkkokuoron harjoituskausi alkaa Kaupunginkirkossa. – Klo 18 Metsämaan Kappelikuoron harjoitukset Kanttorilassa.

Pe 27.1. klo 18 Toivon ilta Alastaron srk-talolla, mukana Kanta-Loimaan Kirkkokuoro, puhujana Kalle Venäjäinen, kahvi.

Ma 30.1. klo 10:30 tuolijumppa Kanta-Loimaan srk-talolla. - Klo 17 koukku ja puikko-kudontaryhmä kömpelöille ja käteville kaupunginkirkolla, vko 5 alkaen, parittomina viikkoina maanantaisin klo 17-19. Kaikille avoin.

Ti 31.1. klo 10 murkinakahvit Alastaron srk-talolla. - klo 11 ruokakassien jako Kaupunginkirkolla. – Klo 13 eläkeläisten iltapäivä Kanta-Loimaan srk-talolla. – Klo 17-20 koko perheen lautapeli-ilta Kaupunginkirkolla, alle kouluikäinen oman aikuisen kanssa, iltapala.

Ke 1.2. klo 18 junnuilta rippikoululaisille Kaupunginkirkolla. Ilm. etukäteen tapahtumakalenterissa.

Ti 7.2. klo 18 junnuilta rippikoululaisille Kaupunginkirkolla. Ilm. etukäteen tapahtumakalenterissa.

Alakoululaiset

Ke 22.2. retki teatteriin Tampereelle, Koiramäen Suomen historia. Alle 9 v huoltajan kanssa. Hinta 15 €/hlö sis. matka, lippu ja ruokailu. Ilm. ja lisätied. 30.1. menn. tapahtumakalenterissa.

Pyhäkoulu

Koskenkylän pyhäkoulu toimii kevään aikana. Tiedustelut Henriikka/0503750589.

Kastettu: Elsi Tyyne Esteri Punki, Kosti Ferdinand Aaretti Salonen.

Kuolleet: Katri Ester Ojala 105 v, Tyyne Ilona Suominen 97 v, Aila Aliisa Rajamäki 94 v, Anna Orvokki Talvitie 94 v, Irja Anna-Liisa Arponen 93 v, Kerttu Kaarina Korvenpää 92 v, Hilkka Maria Pitkäranta 88 v, Lauri Einari Mansikkaniemi 84 v, Erkki Mikael Ylärakkola 83v, Kari Olavi Selin 73 v, Maarit Riikka Marketta Henttonen 72 v, Jarmo Pekka Hakala 69 v.

Viime viikon kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset

Su 22.1. klo 10 messu Loimaan Kaupunginkirkossa (Joronen, Pihlajamaa) Radiointi Järviradio 92,8 MH, kahvi. – Klo 12 sanapalvelus Alastaron kirkossa (Joronen, Pihlajamaa), mukana Lions-club Alastaro. Teksteissä kerrotaan uskon heräämisestä ja sen myötä syntyvästä toivosta. Kirkkokahvi srk-talolla.

Muuta

To 19.1. klo 9-11 perhekerho Mellilässä, Veturinpuistossa. Leikitään, lauletaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Ma 23.1. klo 10:30 tuolijumppa Kanta-Loimaan srk-talolla. – Klo 17 raamattupiiri Kaupunginkirkolla.

Ti 24.1. klo 11 ruokakassien jako Kaupunginkirkolla.

Ti 24.1. klo 16 lähetysilta Paula ja Jorma Ristimäellä, Ristimäenkulmantie 365.

Ti 24.1. klo 18 Tuomaslaulajat Kaupunginkirkolla, (Jokela, Laukkanen) uudetkin laulajat tervetuloa!

Ke 25.1. klo 14 lähetyspiiri (Sley) Kaupunginkirkolla.

Ma 30.1. klo 17 koukku ja puikko-kudontaryhmä kömpelöille ja käteville kaupunginkirkolla, vko 5 alkaen, parittomina viikkoina maanantaisin klo 17-19. Kaikille avoin.

Alakoululaiset

Kastettu: Raimo Elmo Kaleva Heikkilä, Väinö Vihtori Aukusti Niemi, Jeremias Antti Johannes Pyykkö, Vanessa Maija Sannamo.