nuorisotyö kutsuu kaikkia nuoria mukaan.

Nuorisotyön tavoite on aktiivisesti kohdata nuoria siellä, missä he ovat koolla: kouluissa, harrastuksissa, netissä... Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti toimintaa nuorille seurakuntalaisille siten, että he kokisivat kirkon jäsenyyden ja kristillisyyden tärkeänä osana elämää myös rippikoulun jälkeisessä elämässä.

Nuorisotyö järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman kouluilla tai vapaa-ajalla. Eniten nuoria kokoaa yhteen kuitenkin vuosittain järjestettävä isoskoulutus

Nuorisotoimisto sijaitsee Hirvikoskella, Kanta-Loimaan seurakuntatalon yläkerrassa osoitteessa Kanta-Loimaantie 13.

Rippikoululaisille ja muillekin sopivaa touhua löydät mm. tapahtumakalenterista, tältä sivulta sekä Facebookista!
11.1.2021 ohjeistus rippikoululaisille:
Tervehdys rippikoululainen ja kotijoukot!

Vuosi päättyi kiristyneen koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisissa merkeissä, ja niin näyttää alkavan tämäkin vuosi. Toivomme kuitenkin tilanteen hiljalleen paranevan ja muuttuvan normaalimmaksi.

Kiristyneet rajoitukset ovat tarkoittaneet, että monet "varmat" tilaisuudet kerryttää merkintöjä rippikoulukorttiin ovat jääneet välistä. Olemmekin saaneet kyselyitä, saako merkintöjä myös striimatuista tilaisuuksista, ja muista rippikoulukorttiin liittyvistä huolenaiheista. Tässä vaiheessa rippikouluvuotta kehotamme kuitenkin rauhallisuuteen ja kärsivällisyyteen merkintöjen suhteen.

Toistaiseksi emme ole nähneet tarvetta miettiä merkintöihin liittyviä järjestelyitä uudelleen, vaan luotamme, että tilanne rauhoittuu ja kasvokkaista toimintaa voidaan vielä kevään aikana järjestää, jolloin merkinnät ehtii hyvin kerätä ajallaan. Jos hankala tilanne näyttää pitkittyvän, tehdään tarpeelliset ratkaisut ja järjestelyt sen mukaan. Tällä hetkellä ei siis esimerkiksi striimatuista tilaisuuksista voi merkintöjä suorittaa.

- Ulkoläksyparkit on tarkoitus käynnistää suunnitellussa aikataulussa 26.1. alkaen, niihin liittyviä käytäntöjä täsmennetään lähempänä kulloisenkin tilanteen mukaan.

- Helmikuun riparirallit järjestetään suunnitellusti, jos kokoontumisrajoitukset ja muut ohjeistukset sen mahdollistavat. Järjestelyt ovat pitkälti samanlaiset kuin marraskuussakin. Jos järjestäminen ei ole mahdollista, harkitaan joko rallien siirtämistä tai korvaamista muulla tavoin. Tiedotamme riparirallien järjestämisestä joka tapauksessa vielä helmikuun alussa.

- Junnuillat pyritään aloittamaan rajoitetuin henkilömäärin ja ennakkoilmoittautumisin hiihtolomaviikon jälkeen. Näitä järjestetään maalis-toukokuussa niin paljon, että jokaisella rippikoululaisella on mahdollisuus osallistua ja saada tarpeellinen merkintä rippikoulukorttiin.

Jos mieleen nousee kysyttävää rippikoulun järjestelyihin liittyen, olkaa ensisijaisesti yhteydessä ryhmän omiin työntekijöihin!

Turuntie 32
32200 Loimaa