nuorisotyö kutsuu kaikkia nuoria mukaan.

Nuorisotyön tavoite on aktiivisesti kohdata nuoria siellä, missä he ovat koolla: kouluissa, harrastuksissa, netissä... Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti toimintaa nuorille seurakuntalaisille siten, että he kokisivat kirkon jäsenyyden ja kristillisyyden tärkeänä osana elämää myös rippikoulun jälkeisessä elämässä.

Nuorisotyö järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman kouluilla tai vapaa-ajalla. Eniten nuoria kokoaa yhteen kuitenkin vuosittain järjestettävä isoskoulutus

Nuorisotoimisto sijaitsee Hirvikoskella, Kanta-Loimaan seurakuntatalon yläkerrassa osoitteessa Kanta-Loimaantie 13.

Rippikoululaisille ja muillekin sopivaa touhua löydät mm. tapahtumakalenterista, tältä sivulta sekä Facebookista!

tulossa:
TÄHTI-ilta: Kiisi Isotalo ja Olli Helenius
su 25.10. klo 18 Kanta-Loimaan kirkko (maksuton.)
Me olemme kuin tähdet. Ainulaatuisia, arvokkaita. Me kelpaamme ja riitämme juuri sellaisina kuin olemme, Luojamme luotuina.
Tule kuulemaan tarinoita ja lauluja elävästä elämästä!

Turuntie 32
32200 Loimaa