nuorisotyö kutsuu kaikkia nuoria mukaan.

HOXHOX ja HUOMHUOM!!!

-Isoskoulutus alkaa! La 22.9. klo 10-14 Kaupunginkirkko. Ilmoittaudut saapumalla paikan päälle!
-Wanhojen isosten ilta Kaupunginkirkolla ti 25.9. kl 17.30-20, ilmoittaudu tästä. Ruokaa ja sirkushuveja! :)

Nuorisotyön tavoite on aktiivisesti kohdata nuoria siellä, missä he ovat koolla: kouluissa, harrastuksissa, netissä... Pyrimme tarjoamaan monipuolisesti toimintaa nuorille seurakuntalaisille siten, että he kokisivat kirkon jäsenyyden ja kristillisyyden tärkeänä osana elämää myös rippikoulun jälkeisessä elämässä.

Nuorisotyö järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman kouluilla tai vapaa-ajalla. Eniten nuoria kokoaa yhteen kuitenkin vuosittain järjestettävä isoskoulutus

Nuorisotoimisto sijaitsee keskustassa osoitteessa Turuntie 3-5 (sisäpiha, entinen Kauppakulma).

Varhaisnuorten kerhojen tiedotteet jaetaan koulujen kautta kaikille alakouluikäisille ennen kerhojen alkua.

Rippikoululaisille ja muillekin sopivaa touhua löydät mm. tapahtumakalenterista, tältä sivulta sekä Facebookista!

Turuntie 32
32200 Loimaa