Loimaan seurakunnan rippileirit järjestetään seurakunnan vuokraamissa tiloissa. Yleensä majoitumme leirikeskuksissa, joiden tilat ovat ainoastaan oman ryhmämme käytössä leirin aikana. Poikkeuksiakin kuitenkin löytyy.

Kaikkiin leirivaihtoehtoihin sisältyy aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Osassa leiripaikoista on leirikioski, josta on mahdollista ostaa karkkia ja limsaa. Tästä ilmoitetaan viimeistään leirikirjeessä.

Majoitustiloissa on peitto ja tyyny jokaiselle yöpyjälle. Vuodevaatteet jokainen tuo leirille itse.
WC- ja pesutilat sekä saunavuorot on paikasta riippumatta tytöille ja pojille erikseen.

Eerikkilä: Sijaitsee Tammelassa, Rautalammen rannalla. Majoitumme Hirsihovissa urheiluopiston alueella. Rakennuksessa on 30 majoituspaikkaa, kolme henkeä per huone. WC- ja pesutilat tytöille ja pojille erikseen.
Ruokailu tapahtuu ravintolasalissa, jossa ruokailemme muiden urheiluopiston asiakkaiden kanssa.
Leirien aikana on vaihtelevasti hyödynnetty urheiluopiston palveluita. Ryhmät ovat vuosien saatossa päässeet kokeilemaan esim. jalkapalloa, melontaa, jousiammuntaa, seinäkiipeilyä ja fatbike-pyöräilyä.
www.eerikkila.fi

Nuorisokeskus Marttinen: Sijaitsee Virroilla, järvimaisemissa. Majoitus hirsihuviloissa, joissa on 3-4 kahden hengen huonetta. Hirsihuviloissa on omat wc- ja peseytymistilat huvilassa majoittuville. Ryhmä ruokailee nuorisokeskuksen päärakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa. Leiriryhmää varten voidaan erikseen tilata nuorisokeskuksen tarjoamia lisäpalveluita; luonnossa seikkailua, kiipeilyä tai vaikkapa melontaa.
www.marttinen.fi

Mansikkakari: Perinteistä leirikeskus-elämää Taivassalossa, meren rannalla. Pieni, mutta toimiva leirikeskus tarjoaa majoituksen neljän hengen huoneissa. Ruokailu, vapaa-aika ja opetus järjestetään leirikeskuksen salissa. Rannassa sauna ja peseytymistilat. WC- ja peseytymistilat löytyvät tyttöjen ja poikien majoitus-tilojen päädyistä molemmille erikseen. Vapaa-ajalla leiriläiset voivat yhdessäolon lisäksi pelata pingistä, kokeilla kalastusta (omilla kalastusvälineillä) tai pelata vaikkapa lentopalloa.

Isohiekka: Sijaitsee Keuruulla, Keurusselän rannalla. Leirikeskuksen majoitusrakennuksessa on omat majoitustilat tytöille ja pojille. Huoneisiin majoittuu neljä henkeä. WC-ja peseytymistilat yhteiset kahden huoneen välillä. Ruokailua ja opiskelua varten löytyy tilaa päärakennuksesta, lisäksi kappeli hiljentymistä varten sekä rantasauna peseytymistiloineen. Ulkona on kaksi kenttää lentopallon pelaajille, joista toinen on  beach volleyhin sopiva. Majoitusrakennuksen terassilla on pingispöytä ja muita harrastevälineitä ryhmän käytettäväksi. Isohiekan ryhmät ovat päässeet sup-lautailemaan, melomaan, korikiipeilemään ja ampumaan jousella.
www.keuruunseurakunta.fi

Leiriläisen Top8-pakkauslista: