Isonen on korvaamaton osa seurakunnan toimintaa.

Isoskoulutus Loimaan seurakunnassa

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä. Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

Isoskoulutuksen käyneet saavat osallistumisestaan todistuksen, joka voi olla eduksi opiskelupaikkaa hakiessa. Työtehtävistä kirjoitamme pyynnöstä työtodistuksen.

Loimaan seurakunnan isoskoulutus on tullut tutuksi myös nimellä LISKO. Facebookissa on vanhojen isosten ryhmä "Fossiili-liskot", jossa tiedotamme jo isoskoulutuksen käyneille sopivista jutuista sekä tulevista työnhaku-mahdollisuuksista.

TSEKKAA KEVÄÄN 2022 ISOSKOULUTUS-KALENTERI ALEMPAA...

HALUAISITKO OHJATA KERHOA?
Eri puolilla Loimaan aluetta on mahdollista ohjata kerhoa alakoululaisille kerran viikossa.
Kerhon kesto on yleensä 1 tunti. Kerhoa voi ohjata yksin tai kaverin kanssa.
Kerhon teema voi olla esim. kuvis, kokkailu, liikunta tai ihan perinteinen sekakerho, jolloin joka kerralla puuhaillaan eri asioita.
Kerhonohjaajille maksetaan palkkio tehdystä työstä.
Lisätiedot: Kerttu 040 354 2175, kerttu.niemela@evl.fi

Isoskoulutus

Kevään isoskoulutus jatkuu lauantai-työskentelyinä klo 10-14 Kaup.kirkolla.
kevään jäljellä olevat koulutuskerrat:
la 7.5.
la 21.5.
su 22.5. Isoset siunataan tehtäväänsä Kaupunginkirkossa

Lisäksi tulossa:
* Isosten ohjaamat Junnuillat rippikoululaisille, aikataulut sovitaan nuorten kanssa.
* Isoshaastattelut eli työhaastattelut tulevaan kesään.

Sitouduthan yhteiseen aikatauluun ja osallistut koulutukseen aktiivisesti!
Jos sairastut, ilmoitathan meille poissaolostasi.

Turuntie 32
32200 Loimaa