Isonen on korvaamaton osa seurakunnan toimintaa.

Isoskoulutus Loimaan seurakunnassa

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä. Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

Loimaan seurakunnan isoskoulutus on tullut tutuksi myös nimellä LISKO. Facebookissa on vanhojen isosten ryhmä "Fossiili-liskot", jossa tiedotamme jo isoskoulutuksen käyneille sopivista jutuista sekä tulevista työnhaku-mahdollisuuksista.

Isoskoulutus

Isoskoulutuksessa tarjoillaan aina pieni välipala osallistujille.
aikataulu kevät 2020:
kokoontumiset Kaupunginkirkolla

la 11.1. klo 10-14
la 8.2. klo 10-14 (Isosseikkailu peruttu, kokoonnumme tavallisesti Kaup.kirkolla)
la 29.2. klo 10-14
la 28.3. klo 10-14
la 18.4. klo 10-14
la 16.5. klo 10-14

Isoskoulutus päättyy su 24.5. jumalanpalveluksessa (Kaup.kirkko), jossa siunaamme yhdessä uusia isosia työtehtäviinsä.
Tähän tilaisuuteen kutsumme mukaan myös nuorten kotiväkeä. Jumalanpalveluksen jälkeen istahdetaan yhdessä kakkukahville ja uudet isoset saavat isostodistuksen.

Pyrimme työllistämään kaikki isoskoulutuksen käyneet nuoret koulutuksen jälkeisenä kesänä.

Muutamia Loimaan seurakunnan isoshuppareita on vielä varastossa, koko S. Tiedustelut nuorisotyönohjaajilta.

Turuntie 32
32200 Loimaa

Kasvatuksen ma. johtava viranhaltija 31.12.2019 saakka.