Isonen on korvaamaton osa seurakunnan toimintaa.

Isoskoulutus Loimaan seurakunnassa

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä. Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

Isoskoulutuksen kevät 2019

Uudet isoset saivat osallistua Loimaalla 9.2. Isosseikkailu 2019-tapahtumaan, paikalla oli yhteensä lähes 200 nuorta eri puolilta eteläistä Suomea.
Puistokadun koululla riitti menoa ja meininkiä! :)

Uusilla isosilla on mahdollisuus hankkia itselleen seurakunnan oma ISOSHUPPARI, tiedustelut nuorisotyönohjaajilta.

Isoskoulutus pääsääntöisesti Kaupunginkirkolla klo 10-14, poikkeuksista ilmoitellaan ja sovitaan erikseen.

la 2.3. klo 10-14 Kaup.kirkko
la 6.4. klo 10-14 Kaup.kirkko, mukana koulutusta tekemässä Mekku
26.-28.4. ISOSLEIRI Somerolla, Siikjärven leirikeskuksessa
la 18.5. klo 10-14, Kanta-Loimaa (kysy kyytiä, jos tarve)
su 26.5. klo 10 Uudet isoset siunataan tehtäviinsä. Messun jälkeen kahvitus ja todistusten jako srk-talolla. Isosen perhe on tervetullut juhlaan!

Turuntie 32
32200 Loimaa