Isonen on korvaamaton osa seurakunnan toimintaa.

Isoskoulutus Loimaan seurakunnassa

Isonen on vastuunkantaja, kuuntelija, yhteishengen luoja ja työntekijöiden korvaamaton apulainen. Isostoiminta antaa eväitä elämään kristittynä, yhteiskunnan ja kaveripiirin jäsenenä. Isoskoulutuksen käyneet pyrkivät kesän leireille avustajiksi ja osa jatkaa myös kerhonohjaajina tai pyhäkoulun vetäjinä. Isoskoulutus starttaa syksyisin, keväällä uunituoreet isoset siunataan työtehtäviinsä.

Loimaan seurakunnan isoskoulutus on tullut tutuksi myös nimellä LISKO. Facebookissa on vanhojen isosten ryhmä "Fossiili-liskot", jossa tiedotamme jo isoskoulutuksen käyneille sopivista jutuista sekä tulevista työnhaku-mahdollisuuksista.

Isoskoulutus

Isoskoulutus alkaa 14.9.2019 klo 10-14 Kaupunginkirkolla. Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut paikalle!
Isoskoulutuksessa tarjoillaan aina pieni välipala osallistujille.
Jatkossa koulutukset noin kerran kuussa lauantaisin klo 10-14, päivät ilmoitetaan myöhemmin.
Lisäksi leiri-viikonloppu sekä syksyllä että keväällä. Isoskoulutus päättyy toukokuussa, jolloin siunaamme yhdessä uusia isosia työtehtäviinsä.
Pyrimme työllistämään kaikki isoskoulutuksen käyneet nuoret koulutuksen jälkeisenä kesänä.

Muutamia Loimaan seurakunnan isoshuppareita on vielä varastossa, koko S. Tiedustelut nuorisotyönohjaajilta.

Isoskoulutuksen kevät 2019:
Uudet isoset saivat osallistua Loimaalla 9.2. Isosseikkailu 2019-tapahtumaan, paikalla oli yhteensä lähes 200 nuorta eri puolilta eteläistä Suomea.
Puistokadun koululla riitti menoa ja meininkiä! :)

Turuntie 32
32200 Loimaa

Kasvatuksen ma. johtava viranhaltija 31.12.2019 saakka.