Yhdessä ollaan enemmän.
Toimintaa alakoululaisille.

Alakoululaisille

Seurakunta tarjoaa toimintaa kaikille alakoululaisille kerhojen, tapahtumien ja leirien muodossa.
Järjestämme myös koko perheelle suunnattuja retkiä.

Seurakunnan kerhotoiminta on maksutonta ja siihen ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksina kokkikerho ja liikunnallinen kerho.
Ohjaajille ei tarvitse ilmoittaa erikseen mahdollisesta poissaolokerrasta.
Loma-ja pyhäaikoina ei järjestetä kerhotoimintaa.
KERHOTOIMINTA ALKAA VIIKOLLA 37, päättyy vko 48.

SEKAKERHO on tyttöjen ja poikien yhteinen kerho, jossa askarrellaan, leikitään ja pelaillaan.
* TORSTAI Nahuntupa, Metsämaa klo 17-18
   ohjaajana Milla

* TORSTAI Alastaron srk-talo klo 17:30-18:30
   ohjaajina Annika ja Sonja

* PERJANTAI Hulmin kerhotila, Itsenäisyydenkatu 4, klo 16-17
   ohjaajina Laura ja Mette

KOKKIKERHOssa kokeillaan erilaisia helppoja leivontareseptejä.
Ilmoittautuminen tekstari 040 3542 175 tai s.posti kerttu.niemela@evl.fi. Ryhmään mahtuu max. 10. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumpi ryhmä, lapsen nimi, ikä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kokkikerhon maksu 5€/syyskausi maksetaan ohjaajille.
* TIISTAI Hulmin kerhotila Itsenäisyydenkatu 4, klo 16:30-18
   ohjaajina Jenna ja Minttu

* KESKIVIIKKO Hulmin kerhotila  Itsenäisyydenkatu 4, klo 16:30-18 (RYHMÄ TÄYNNÄ.)
   ohjaajina Aino ja Jenni

MUSIIKKIpainotteisessa kerhossa ei tarvitse osata soittaa, riittää kun tykkää hieman lauleskella ja uteliaalla mielellä kokeilla rytmittelyä ja soittelua.
* TIISTAI Kaupunginkirkko alasali klo 16:30-17:30
   ohjaajana Elina

LIIKUNTApainotteinen kerho tarjoaa mahdollisuuden pelailuun ja liikkumiseen. Ei tarvitse sisäliikuntakenkiä.
* TIISTAI Puistokadun liikuntahalli, Peilisali klo 16-17
   ohjaajana Eemeli
HUOM! Tähän ryhmään ilmoittautuminen tekstari 040 3542 175 tai s.posti kerttu.niemela@evl.fi. Ryhmään mahtuu max.10. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi ja ikä. Maksuton.

* KESKIVIIKKO Mellilän srk-talo klo 17:30-18:30
 ohjaajana Heini

KUOROTOIMINTAA 6-15-vuotiaille, laulamisesta kiinnostuneille:
Päivänkakarat-kuoro aloittaa 11.9. keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Kanta-Loimaan srk-talolla.
Melisa ja Heini-Sisko

Syksyn 2019 muuta ohjelmaa:
Tapahtumat, joihin tarvitsee ilmoittautua, löydätte seurakunnan kotisivuilta osoitteesta www.loimaanseurakunta.fi, tapahtumakalenterista.

Mikkelinpäivän perhekirkko su 29.9. klo 10 Kaupunginkirkko

Perheretki Turun Nuori Teatteri su 13.10., Kaunotar ja Hirviö. Hinta 12€/hlö.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtumakalenterissa.

Perheretki Superpark Särkänniemi to 17.10. Hinta 20€/hlö, alle 4v Ilmaiseksi. Alle 13v vain huoltajan kanssa.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtumakalenterissa.

KIDS´ACTION la 2.11. Hirvihovi. Koko perheen tapahtuma lapsille ja nuorille. Yhteiskristillinen tapahtuma. Maksuton.

10-synttärit ma 2.12. Kaupunginkirkko. Lähetämme kotiin kutsun tänä vuonna 10 vuotta täyttäville! Kymppisynttärit on kaikkien täyskymppien yhteinen juhla! Synttäreille ilmoittautuminen tapahtumakalenterissa.

Alakoululaisten jouluvalvojaiset alakoululaisten oma jouluinen ilta Kaupunginkirkolla ma 16.12. klo 18. Ilmoittautuminen tapahtumakalenterissa. Maksuton.

100 vuotta iloa
Turuntie 32
32200 Loimaa

Kasvatuksen ma. johtava viranhaltija 31.12.2019 saakka.