Osallistu seurakunnan jumalanpalvelukseen

Kaupunginkirkosta sunnuntaina 31.5.2020 klo 12

Paina Play-nappia avataksesi jumalanpalveluksen nettiradiosta:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Videolähetys ja kolehtitiedot ovat nähtävissä osoitteessa www.loimaanseurakunta.fi/osallistu/verkkokirkko/

Live-lähetys on nähtävillä alla jumalanpalveluksen aikana. Viereisellä palstalla (mobiililaitteilla alla) on nähtävissä edellinen jumalanpalvelus

Vanhempia jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia löytyy täältä.

YouTube-video

Kolehdin sijaan voit osallistua Hengen uudistus kirkossamme ry:n helluntaikeräykseen

Kirkkohallitus on määrännyt hellantain kirkkokolehdin Hengen uudistus kirkossamme -yhdistykselle. Lahjoitusvaroilla tuetaan paikallisseurakuntien tavoittavien  jumalanpalvelusyhteisöjen syntymistä ja kasvua valmennusten, mentoroinnin ja koulutustapahtumien kautta.

Tulevaisuuden kirkko on yhteisöjen kirkko, sillä juuri yhteisöissä seurakuntalaisten osallisuus ja hengellinen kasvu toteutuvat parhaiten. Terveet yhteisöt ovat vetovoimaisia ja palvelevat ympäristöään.

Hengen uudistus on yhteisötoiminnan edelläkävijä, sillä olemme olleet perustassa moderneja jumalanpalvelusyhteisöjä jo 90-luvulla. Nyt verkostoomme kuuluukin valtaosa kirkon yhteisönrakentajista. Valmennustemme piirissä on vuosittain noin 50 seurakuntaa.

Voit osallistua keräykseen monin tavoin:

* Tekstiviestilllä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Verkossa: www.hengenuudistus.fi

Kiitos lahjastasi!

Rahankeräyslupa

Hengen uudistus kirkossamme ry:n rahankeräyslupa: RA/2018/820.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.