Mellilän kirkko

Kirkkotie 90, 32300 Mellilä

Mellilän kirkko

Mellilän puukirkon yleisilme poikkeaa kirkkojen perinteisestä mahtipontisesta tyylistä. Kirkko on torppari Saarikon vuosina 1824-25 rakennuttama, ja kirkkoon suunniteltiin rakennettavaksi peräti kolme tornia. Nykyinen ulkoasu on vuosilta 1907-1910. Mellilän kirkon alttaritaulun on maalannut Edvin Lyden.

KIrkossa on suoritettu korjauksia. Julkisivuja on kunnosteetu varsin mittavasti vaihtamalla ulkolaudoitus. KIrkon julkisivut on viimeksi maalattu v. 2017.

Kirkkoon mahtuu n. 300 henkilöä.

Wc-tilat löytyvät huoltorakennuksesta.

Invaluiska löytyy sakastin käyntiovelta.

Kirkkoa voi varata sakraalitoimituksiin ja konsertteihin Loimaan seurakunnan seurakuntapalveluista.

Pysäköintialueet löytyvät kirkon itä- ja länsipuolelta.
Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 90, 32300 Mellilä

Messu (Iltamessu Mellilän kirkossa)

Tule musiikkipitoiseen iltamessuun kiittämään ja virvoittumaan! Pyhän nimi on cantate! eli laulakaa; joten messussa kaikki mahdollinen laulaen. Kuulemme myös naisten lauluryhmän raikasta laulua.

Kirkkotie 90, 32300 Mellilä

Mellilässä kaatuneiden muistopäivän jumalanpalvelus ja seppeleenlasku

Perinteinen Kaatuneiden muistopäivän sanajumalanpalvelus, jonka yhteydessä saatesanat kirkossa ja seppeleenlasku sankarihaudoilla.