Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Jumalanpalvelukset

Juhannusaattona pe 22.6. klo 18 hartaus Kaup.kirkon yläpihalla (ER).

Juhannuspäivänä la 23.6.

klo 10 sanapalvelus K-L:n kirkossa (RS, Kristian Saarinen). Kahvi, Keskipitäjän maatalousnaiset. K-L:n kirkko ei toimi juhannuksena tiekirkkona.

Klo 12 sanapalvelus Mellilän kirkossa (AP, KS). Kahvi Kirkkolassa. Kirkko avoinna klo 16 asti.

Klo 14 sanapalvelus Virttaan kirkossa (AP, KS).

Su 24.6. klo 10 messu Kaup.kirkossa (ER, KS) ja sanapalvelus Alastaron kirkossa (RS, KH).

Klo 18 iltakirkko Metsämaalla (RS, KS).

Muut tapahtumat

Pe 22.6. (myös 29.6.) klo 10-12 srk:n työntekijöitä tavattavissa torilla.

Su 24.6. klo 19 Sley:n kesäjuhla Kojonperän kirkkopuistossa, sateella Somiskalla.

Ke 27.6. klo 13.30 hartaus Tiaisentiellä. – Klo 18 Iltamusiikki Metsämaan kirkossa, Kristian Saarinen urut. – Klo 18 lauluilta Mellilän Kirkkolassa, Pihlajamaa.

Kastettu: Elma Ida Erika Grön, Emil Antti Olavi Sainio, Juho Sulho Sakari Sainio, Miisa Helmi Helena Valtanen, Vertti Olavi Mikael Virtanen.

Avioliittoon vihitty: Tomi Uolevi Satola ja Jenna Krista-Liisa Sulkanen

Avioliitto siunattu: Kimmo Petteri Valtanen ja Tara Joanna Emilia Koskivuori-Valtanen, Veli-Matti Mikael Virtanen ja Paula Maria Misikangas-Virtanen.

Kuollut: Eelis Veikko Säteri 96v, Marjatta Salminen 92v, Salli Maria Ojala 91v, Agda Maria Laaksonen 91v, Pirkko Kyllikki Mäkinen 82v, Liisi Orvokki Mäntylä 74v.