Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin ja kirkollisina pyhinä seurakunnan kirkoissa pääosin seuraavasti:

• Joka toinen sunnuntai kussakin kirkossa:
    • Alastaron kirkossa klo 10
    • Kanta-Loimaan kirkossa klo 10
    • Kaupunginkirkossa klo 10
    • Mellilän kirkossa klo 12
    • Metsämaan kirkossa klo 12
  • Virttaan kirkossa noin kerran kuukaudessa

Poikkeukset ja merkittävät kirkkopyhät, kuten joulu ja pääsiäinen, ilmoitetaan erikseen.

Loimaan seurakunnasta radioidaan jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10, vuorotellen Kanta-Loimaan kirkosta ja Kaupunginkirkosta.  Jumalanpalveluksen lähettää Helmiradio taajuudella 91,8 MHz

Riku Laukkanen
Turuntie 32
32200 Loimaa

Jumalanpalvelukset

Su 25.2. klo 10 messu Kaup.kirkossa (Kajanus-Kujala, Huhtanen), radiointi 91,8 Mhz Helmiradio.

Klo 12 messu Metsämaan kirkossa (Koivunen, Huhtanen).

Muut tapahtumat

To 22.2. klo 9-11 pappi Alastaron toimistolla. – Klo 10 leivänjako Savipellonkatu 5, (myös 1.3.). – Klo 14 lähetyspiiri Mellilän srk-kodilla. – Klo 18 naisten raamattupiiri K-L:n srk-talolla.

Pe 23.2. klo 18 Toivon ilta Alastaron srk-talolla. – Klo 19 seurat ja Sleyn Seikunmaan –Kaukometsän os. vuosikokous Heinosella Kanteenmaantie 1149.

Su 25.2. klo 14 Vahvalan-Männistön kinkerit Tuttujen Tuvalla.

Ti 27.2.  klo 14 Tilkkutäkki K-L:n srk-talolla. – Klo 18 miestenilta Kaup.kirkolla, Matti Taatila ja Reijo Jokinen. – Klo 18.30 epistolailta Opistolla.

Ke 28.2. klo 13 Päiväkuoro ja Kirkon kerho (eläk.) Kaup.kirkolla. – Klo 13.30 vanhustenpäiviä Loimikodilla ja hartaus Tiaisentiellä.

To 1.3. klo 13 raamattupiiri Mellilän srk-kodilla ja Niinijoen-Pappisten päiväpiiri pankilla. – Klo 18 K-L:n kirkkokuoron vuosikokous ja klo 19 harjoitus srk-talolla. – Klo 18-19 Junnuilta rippikoululaisille K-L:n srk-talolla.

Pe 2.3. klo 14 perinnepiiri Nahuntuvalla.

Kastettu: Onni Aatos Levonen, Mikael Christer Saarinen.

Avioliittoon vihitty: Marko Tuomo Juhani Koivisto ja Minna Kristiina Lammela.

Kuollut: Linnea Kaarina Lehtonen 89v, Aune Ellen Kaarina Uuppo 89v, Jukka Sakari Rantala 58v, Asko Tapani Mäkelä 57v.

Tulevia tapahtumia: Pienoisretriitti Hiljaisuuden Päivä la 17.3. Loimaan Eviralla, lisätietoja seurakunnan kotisivuilla www.loimaanseurakunta.fi/ tapahtumat maaliskuussa.