blank

blankblank

Partio

Loimaan seurakunta toimii yhteistyössä neljän alueensa lippukunnan kanssa:

Partio on kaikille avoin ja puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö. Toiminta on maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa, missä jokainen voi toimia omalla työpanoksella. Suomessa partiolaisilla on lähes 70 000 jäsentä ja lippukuntia on n.825 ympäri Suomea.  Maailmassa partiolaisia on n. 38 miljoonaa yli 200 eri maassa.

Partiotoiminta antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä aktiivisiksi ja vastuullisiksi ihmisiksi.  Toimintaa toteutetaan pienimmissä ryhmissä, jotka noudattavat ikäkausi ohjelmia, mikä koostuu käden ja mielentaidoista: Partiossa liikutaan luonnossa ja opitaan erätaitoja, opitaan antamaan ensiaputaitoja sekä muita hyödyllisiä elämäntaitoja.

Olisitko kiinnostunut tulemaan vapaaehtoiseksi partioon? Partio on suunnattu kaikenikäisille ja voit tulla mukaan toimintaan myös aikuisena. Lippukunnanjohtajilta voi kysellä toiminnasta lisää.

Kuva: Marjo Majlund / Suomen Partiolaiset

Loimaan seurakunta

Seurakuntapalvelut

Avoinna