Uutislistaukseen

Parisuhdeneuvolan perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari

Suomen ev.lut. kirkko aloittaa yhteistyön Vauva.fi:n kanssa

12.1.2018 09.52

Kysymyksiä ratkovat parisuhdekysymyksiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari.

Parisuhdeneuvola on Vauva.fi:n ja kirkon perheneuvonnan sisältöyhteistyö, jonka tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Parisuhdeneuvola palvelee kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia, niin sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia.

”Olemme tosi iloisia siitä, että tämän yhteistyön myötä voimme tuoda kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta entistä laajemmin ihmisten ulottuville. Haluamme Parisuhdeneuvolan avulla tukea perheiden hyvinvointia, tarjota apua ja tukea ihmissuhdeongelmissa ja inspiraatiota paremman parisuhteen rakentamiseen”, kertoo koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta.

”Vauvan ja Meidän Perheen missiona on perheiden hyvinvointi. Vauva.fi:ssä keskustellaan myös paljon parisuhdeasioista. Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen. Parisuhdeneuvola on meille uudenlainen, innostava yhteistyö, ja uskomme, että voimme yhdessä kirkon perheneuvonnan kanssa vastata todelliseen tarpeeseen”, sanoo Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski.

Parisuhdeneuvola löytyy osoitteesta vauva.fi/parisuhdeneuvola

Yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat.

Kirkon perheneuvonta on kaikille avointa, ammatillista keskusteluapua perheen ja parisuhteen kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Perheneuvontaa tarjoaa 41 perheasiain neuvottelukeskusta eri puolilla Suomea. Niistä saa apua vuosittain noin 18 000 ihmistä. Perheneuvonnan asiakkaan ei tarvitse olla kirkon jäsen. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Niissä on katsomuksellinen ulottuvuus vain silloin, kun asiakas itse niin toivoo.

Uutisen kuva: Anna Huovinen. Kuvassa perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari