Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus haettavana

23.1.2019 10.20

Loimaan seurakunnassa on haettavana:

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 15.2. - 31.12.2019 tai aloitus sopimuksen mukaan. 

Loimaalla nuorisotyötä tehdään kolmen nuorisotyönohjaajan tiimissä, osana yhteistä kasvatuksen tiimiä. Tiukkaa työalajakoa nuorisotyössä ei ole, vaan kaikki nuorisotyönohjaajat tekevät erikseen sovitusti työtä 7-18 -vuotiaiden kanssa. Työhön kuuluu leirityötä, mukaanlukien rippikoulutyöhön ja -leireille osallistuminen.

Työalueena Loimaan seurakunta on laaja, oma auto on siksi välttämätön. Hakijalta edellytetään evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä, seurakuntatyön ymmärtämistä, oma-aloitteisuutta ja sähköisen viestinnän hallintaa. Suoritettu kirkon nuorisotyönohjaajakoulutus ja kitaran- tai pianonsoittotaito katsotaan eduksi. 

Palkkauksen hinnoitteluryhmä on 502 (vähimmäispalkka 2297,26€). Virkasuhteen täytössä sovelletaan koeaikaa, joka on puolet virkasuhteen pituudesta. Tehtävään valitun on lisäksi esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus, rikosrekisterilain 6§ 2. momentissa lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote ja todistus läpäistystä huumetestistä. 

Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava liitteineen perjantaina 8.2.2019 klo 13 mennessä osoitteeseen loimaa.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse Loimaan seurakunta, Turuntie 32, 32200 Loimaa. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon merkintä ”Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus”. 

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Sami Laaksonen, 040-1823470 / sami.laaksonen@evl.fi

« Uutislistaukseen