Korvaavat tehtävät

Rippikouluun liittyy tiettyjä kokoontumisia, jotka järjestetään vain kerran. Jos olet ollut niistä pois, tältä sivulta löydät ohjeet, miten voit korvata poissaolon. Sivu päivittyy sitä mukaa, kun kokoontumisia pidetään.

Riparikirkko 23.1.2022

Katso kevään 2021 videoitu Riparikirkko. Huoltaja kuittaa merkinnän rippikoulukorttiin.

Riparilaulutilaisuus 27.4.2022

Jos et päässyt riparilauluihin, saat korvaavan merkinnän joko Afrikkalaisesta gospel-messusta (su 8.5. klo 18 Metsämaan kirkossa), tai helatorstaina  Kanta-Loimaan kirkkokuoron ja lapsikuoro Päivänkakaroiden juhlakonsertista (26.5. klo 14 Kanta-Loimaan kirkossa).

Jos näihin osallistuminen ei onnistu, tutustu rippikoulun musiikkiin alla olevien tallenteiden kautta. Huoltaja kuittaa merkinnän rippikoulukorttiin.

Junnuilta

Käymättä jääneen junnuillan voit korvata osallistumalla helatorstain perhetapahtumaan Kanta-Loimaan kirkolla:
joko klo 10 alkavaan kasvatuksen kauden päätökseen tai klo 12 alkavaan Koko seurakunnan helatorstaihin.

Toinen korvausvaihtoehto on su 29.5. klo 15-17 perheiden iltapäivä Alastaron seurakuntatalolla.

Lisätietoa tapahtumakalenterissa.

Pääsiäisen tilaisuus

Pääsiäisen tilaisuus korvataan käymällä missä tahansa jumalanpalveluksessa. Muista pyytää merkintä oikeaan kohtaan!

Riparirallien korvaavat tehtävät

Alta löydät tehtävät, joilla voi korvata poissaolot rippikoulun ennakkojakson ripariralleista. Dokumentin lopusta löytyy ohjeet tehtävien palauttamiseksi!

Ripariralli 1 (marraskuu 2021)

Lataa Word-muodossa tästä. (Pystyt muokkamaan dokumenttia suoraan, helpompi palauttaa sähköpostitse)

Lataa pdf-muodossa tästä. (Helpompi tulostaa)

Ripariralli 2 (kevät 2022)